PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

«Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре

04.08.2018

Хочете насолодитися ніжним, пікантним вершковим смаком, що змусить забути про все на світі? Тоді приготуйте французький суппюре «Вішісуаз»! Ця чудова страва здивує вас своїм смаком і простотою приготування. А ще цей суп можна їсти холодним – чудовий варіант для спеки. Як приготувати французький суп «Вішісуаз», розповів переможець «МастерШеф»-4 Євген Злобін.

iStock-641846342

Складові:

  • Цибуля-порей – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Вершкове масло  30 г
  • Рослинна олія – 10 мл
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Перець білий, сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодний гороховий суп від Ектора Хіменеса-Браво

Приготування:

  1. Порей (білу частину) та ріпчасту цибулю дрібно нарізати.
  2. У сотейнику розтопити вершкове масло, додати олію, обсмажити ріпчасту цибулю до прозорості. Потім додати порей і також смажити до прозорості.
  3. Картоплю нарізати дрібними кубиками й додати до цибулі, масу залити курячим бульйоном і томити на повільному вогні 1520 хвилин.
  4. Попередньо остудити масу, збити блендером до пюреподібного стану, поступово додати вершки, охолодити.
  5. Подавати можна як теплим, так і охолодженим.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: «Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре

Як приготувати французький суп-пюре Вішісуаз? Рецепт смачного французького супу-пюре вішісуаз в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: