PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Помідорне варення від Євгена Клопотенка

05.08.2018

Кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом варення із помідорів. Ця страва готується із перестиглих томатів і виходить дійсно дуже смачною. Ми підкажемо, як приготувати варення із помідорів, аби порадувати себе і близьких чимось незвичайним.

varene-iz-pomidorov

Інгредієнти:

  • Переспілі помідори – 1 кг
  • Цукор – 500 г
  • Лимонний сік, базилік – за смаком

Читайте також: Домашні лимонади: топ-10 рецептів приготування

Приготування:

  1. З помідорів зняти шкірку, порізати невеликими шматочками.
  2. Додати цукор і варити на середньому вогні протягом 20 хвилин.
  3. Додати подрібнений базилік.
  4. Варити ще 1 хвилину.
  5. Розлити варення у банки.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: