PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Суп із фрикадельками: простий рецепт від Ольги Сумської

05.08.2018

Суп із фрикадельками  це простий та ситний обід. Популярна акторка Ольга Сумська поділилася секретами приготування фірмової страви своєї мами. Рецепт супу з фрикадельками покроково – в матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре

\

Складові:

  • Морква  1 шт.
  • Цибуля  1 шт.
  • Картопля  1 шт.
  • Шпинат  100 г
  • Вершкове масло  1 ст. л.
  • Манна крупа  50 г
  • Зелень, сіль  за смаком

Для фрикадельок:

  • Індичий фарш  300 г
  • Цибуля  1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Шпинат  100 г
  • Петрушка  1 пуч.
  • Сіль, перець  за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грибна солянка: простий рецепт приготування

Приготування супу:

  1. Натерти моркву на тертці, цибулю нарізати кубиками, тушкувати на середньому вогні 23 хвилини.
  2. Залити окропом, посолити, додати нарізану картоплю.

Приготування фрикадельок:

  1. Змішати у мисці фарш, дрібно нарізану цибулю, шпинат, петрушку та яйце. Додати сіль, перець за смаком.
  2. Зробити з фаршу невеликі фрикадельки.
  3. Додати фрикадельки до супу, варити 10 хвилин.
  4. Шпинат нарізати, подрібнити у блендері, додавши трохи води та дрібку солі. Додати пюре зі шпинату до супу.
  5. Зняти з вогню, додати вершкове масло та манку.
  6. При подачі прикрасити подрібненою зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протизастудний часниковий суп без неприємного запаху

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Суп із фрикадельками: простий рецепт від Ольги Сумської

Суп із фрикадельками покроково. Рецепт від Ольги Сумської як зробити суп із фрикадельками

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: