PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Пиріг «Рататуй» від Ектора Хіменеса-Браво

06.08.2018

Рататуй – традиційна овочева страва прованської кухні з перців, баклажанів і кабачків, багато в чому схожа на угорське лечо. А іменитий кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився неймовірно смачним рецептом пирога, який не залишить любителів овочів байдужими! Як приготувати пиріг «Рататуй», дізнаєтеся з нашого матеріалу.

эктор

Більше на тему: Лазанья з кабачків

Складові:

  • Борошно – 1,5 скл.
  • Масло – 170 г
  • Пармезан – 30 г
  • Вода – 3 ст. л.
  • Кабачок (жовтий) – 1 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Червоний стручковий перець – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Петрушка – пучок
  • Часник – 2 зуб.
  • Сир – 100 г
  • Томатне пюре – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Човники з кабачків: рецепт від Тетяни Литвинової

Приготування:

  1. Розтопити масло і додати борошно. Ретельно перемішати.
  2. Додати пармезан і кілька столових ложок води. Замісити тісто.
  3. Потім обгорнути його харчовою плівкою і покласти на 30 хвилин в холодильник.
  4. Всі овочі нарізати кільцями, посолити, поперчити. Обсмажити на оливковій олії.
  5. Змішати сир, часник і томатне пюре.
  6. Розкатати тісто (до 15 см в діаметрі). Нанести на тісто сирну суміш, відступаючи від краю на 1,5 см.
  7. Викласти зверху овочі та загорнути краї тіста. Змастити тісто збитим яйцем.
  8. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 20 хвилин.

Більше на тему: М’ясний пиріг – рецепт покроковий

І шикарний пиріг «Рататуй» готовий! Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Пиріг «Рататуй» від Ектора Хіменеса-Браво

Пиріг Рататуй - рецепт пирога з овочами за мотивами знаменитого французького рагу. Як приготувати смачний пиріг Рататуй, дивіться в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: