PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Суп-пюре з морквою: покроковий рецепт

08.08.2018

Влаштуйте смачний і корисний розвантажувальний день! Дієтичний суп-пюре з морквою і селерою додасть ідеальних обрисів будь-якій фігурі. Учасниця «Зважені та щасливі»-4 та експерт з правильного харчування Ірина Стребкова радить робити розвантажувальний день супом-пюре щотижня. Як приготувати морквяний суп-пюре, читайте в нашому матеріалі.

2018-06-27_160721

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодник із раковими шийками: рецепт Володимира Горянського

Складові:

  • Курячий бульйон – 500 г
  • Морква (велика) – 2 шт.
  • Корінь селери (невеликий) – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Шпинат – 100 г
  • Петрушка – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борщ зі щавлем: рецепт охолоджувального борщу

Приготування:

  1. Овочі почистити, нарізати довільно. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 25-30 хвилин.
  2. Розділити готові овочі на 2 частини у співвідношенні 1:3. Більшу частину зі свіжим шпинатом покласти в блендер, подрібнити.
  3. Змішати з бульйоном, довести до кипіння. Перед подачею посипте рубаною зеленню і меншою частиною овочів, що залишилася.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Суп-пюре з морквою: покроковий рецепт

Суп-пюре з морквою - рецепт смачного і дієтичного супу, який допоможе оформити фігуру і змусить з нетерпінням чекати розвантажувальних днів. Як приготувати морквяний суп-пюре? Покроковий рецепт - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: