PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтичний теплий салат з квасолі від Ігоря Обуховського

10.08.2018

А ви колись куштували салат, калорійність якого становить не більше 250 кілокалорій, але при цьому їм можна нагодувати всю сім’ю? А спортивний експерт Ігор Обуховський не тільки поласував цією стравою, а й дізнався секрет її приготування. Рецепт теплого салату з квасолі ви можете записати просто зараз!

Складові:

  • Цибуля ялтинська – ½ шт.
  • Відварна біла квасоля – 100 г
  • Відварна червона квасоля – 100 г
  • Стручкова квасоля – 400 г
  • Оливкова олія – 3 ст. л.
  • Помідори – 2 шт.

Більше по темі: Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Відварити білу і червону квасолю, злити рідину, перемішати.
  2. Зелену квасолю насипати в сито, відправити в сотейник і обдати окропом.
  3. Помідори бланшувати: занурити в киплячу воду на 15-20 секунд, щоб очистити шкірку.
  4. Помідори нарізати смужками, скропити олією, запікати в розігрітій до 180 °С духовці 12-15 хвилин.
  5. Перемішати квасолю з помідорами, посолити, поперчити додати заправку. Акуратно перемішати салат і подавати теплим.

Більше на тему: Смачно і корисно: феттуччіні з кабачків

Дивіться на відео просто зараз, як приготувати теплий салат з квасолі та дієтичні котлети з квасолі!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Дієтичний теплий салат з квасолі від Ігоря Обуховського

А ви коли-небудь куштували салат, калорійність якого становить не більше 250 калорій, але при цьому їм можна нагодувати всю сім'ю? А у нас є такий рецепт!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: