PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Морозиво з банана та кефіру: рецепт від Дар’ї Трегубової

14.08.2018

Ведуча Цієї миті рік потому Даша Трегубова розповіла рецепт морозива з банана та кефіру, який дуже просто приготувати в домашніх умовах. Таке домашнє морозиво буде безпечним, а також порадує вас своїм смаком. Читайте рецепт домашнього морозива з банана та кефіру від Дар’ї Трегубової.

Більше на тему: Полуничний смузі: рецепт корисного та смачного напою

Складові:

  • Кефір – 300 г
  • Мед – 3 ст. л.
  • Банан – 2 шт.
  • Заморожена вишня (без кісточок) – 200 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. з гіркою

Більше на тему: Черешневий сорбет від кухаря Марини Шевченко

Приготування:

  1. Банан почистити та нарізати невеликими шматочками. Подрібнити шматочки банана в блендері.
  2. До суміші додати кефір та мед. Збити все в блендері.
  3. Суміш вилити в лоток, накрити і відправити на 1,5 години в морозилку. Потім ще двічі збити у блендері.
  4. Ягоди подрібнити в блендері. Сковорідку поставити на слабкий вогонь та вилити в неї ягідне пюре.
  5. Коли суміш закипить, додати в неї кукурудзяний крохмаль. Варити до загустіння. Потім – зняти з вогню.
  6. В остиглу ягідну суміш додати мед та розмішати до його розчинення. Подавати кефірно-бананове морозиво під ягідним соусом. Прикрасити м’ятою та фруктами.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: