PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича

11.09.2018

Незвичайний рецепт приготування кабачкової ікри пропонує кулінарний експерт «Все буде добре» Ігор Місевич. Щоб урізноманітнити смак звичної страви, він додав до неї… яблуко! Приготована за таким рецептом ікра здивує вас багатством смаку. Як зробити кабачкову ікру з яблуком, читайте в покроковому рецепті.

Кабачкова ікра з яблуками

Більше на тему: Консервовані помідори з кавуном: рецепт на зиму

Складові:

  • Кабачок – 600-700 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Яблука (краще кислі) – 3-5 шт.
  • Рослинна олія для смаження
  • А також: сіль, зелень

Більше на тему: Консервовані баклажани на зиму: рецепт приготування

Приготування:

  1. На сковороді на рослинній олії обсмажити дрібно нарізану цибулю до легкого рум’янцю.
  2. До цибулі додати нарізаний на невеликі кубики кабачок. Тушкувати 10 хвилин.
  3. Потім додати яблука, очищені від шкірки і натерті на крупній тертці – 3-5 шт., взалежності від розміру. Краще підійдуть кислуваті.
  4. Тушкувати все разом до готовності – до випаровування рідини. Солимо за смаком.
  5. В кінці додати 3-4 шт. дрібно нарізаного часнику.

Яблука тут виступають заміною помідорам, дають приємний кисло-солодкий смак. Можна сюди ж додати солодкий перець на початку приготування, а також на любителя – гострий перець чилі.

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: