PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Капуста квашена швидкого приготування: додаємо гарбуз і апельсин

12.09.2018

Чи існує рецепт квашеної капусти швидкого приготування? Будьте впевнені, що так! Квашена капуста швидкого приготування з гарбузом і апельсином – саме те, що вам потрібно. Дізнайтеся рецепт приготування від експерта «Все буде добре» Євгена Поливоди просто зараз!

Більше на тему: Консервовані помідори з кавуном: рецепт на зиму

ж

Складові:

  • Капуста – 3 кг
  • Гарбуз – 200 г
  • Цукор – 150 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Вода – 1 л
  • Яблучний оцет – 50 мл
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Рослинна олія – ​​50 мл

Більше на тему: Пекінська капуста «Кімчі»: рецепт Сергія Калініна

Приготування:

  1. Капусту нашаткувати великими шматками.
  2. Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на крупній тертці.
  3. Апельсин очистити від насіння, подрібнити разом зі шкіркою.
  4. Змішати капусту, гарбуз, апельсин і 50 г цукру.
  5. Всю суміш пересипати в емальовану каструлю.
  6. Приготувати розсіл: змішати воду, сіль, 100 г цукру, яблучний оцет, рослинну олію. Закип’ятити.
  7. Залити капусту киплячим розсолом.
  8. Настоювати добу.

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: