PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Стейк рибай: рецепт від шеф-кухаря

13.09.2018

Хочете готувати так, як шеф-кухар? Дивуйте своїх гостей вже відсьогодні. Стейк рибай за рецептом шеф-кухаря Олександра Якутова не залишить байдужим жодного любителя м’ясних страв. У новому епізоді  «Все буде добре» так смачно ще ніколи не готували. Детальний рецепт апетитного стейка рибай читайте в нашому матеріалі. 

рецепт смачного стейку

Більше на тему: Кролик з пюре із сочевиці та грибним соусом: рецепт

Інгредієнти:

(на 2 порції)

  • стейк рибай – 2 шт.
  • соняшникова олія – 20 мл
  • сіль – 8 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • вершкове масло – 20 г
  • розмарин – 1 гілочка

Приготування:

  1. Поріжте м’ясо на шматки упоперек волокон завтовшки приблизно 3 см.
  2. Розігрійте на сковорідці 1 ст. л. соняшникової олії.
  3. З обох боків натріть стейк сіллю та чорним меленим перцем і перекладіть на розпечену сковорідку. Підсмажте його з обох боків майже до повної готовності.
  4. Додайте 20 г вершкового масла та гілочку розмарину та обсмажте його з обох боків ще протягом 30 секунд.
  5. Приберіть стейк зі сковорідки і дайте йому «відпочити», загорнувши у фольгу, мінімум на 2 хвилини.
  6. Подавайте стейк із соусом та овочами на ваш смак.

Час приготування стейку залежить від ступеню прожарювання, який ви бажаєте:

RARE – готують по 1–2 хвилини з кожного боку, потім залишають «відпочивати» під фольгою на 9 хвилин. Температура всередині стейка – 50 °C.

Більше на тему: Свиняча грудинка на подушці із перлото: рецепт

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: