Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко
14.09.2018
Ціни на консервовані ананаси не дозволяють сповна насолодитися улюбленими ласощами? Женя Клопотенко знає, як змінити ситуацію! Законсервуйте овоч за його рецептом, і гарбуз стане на смак як ананас. Дізнайтеся рецепт консервованого гарбуза в нашому матеріалі!
Більше на тему: Джем із гарбуза: рецепт покроковий
Складові:
- Гарбуз – 1,5 кг
- Вода – 1,5 л
- Ананасовий нектар – 0,5 л
- Цукор – 6 ст. л.
- Оцет (9%) – 6 ст. л.
- Цедра апельсина – 1 ст. л.
Більше на тему: Гарбузові млинці за рецептом мами Анни Гуарани
Приготування:
- Для сиропу: в каструлю налити воду, додати цукор, цедру апельсина. Довести до кипіння.
- Гарбуз очистити, нарізати шматочками 1,5-2 см.
- Додати до маринаду ананасовий сік.
- Після закипання сиропу додати весь гарбуз і варити приблизно 15 хв.
- До готового гарбуза додати оцет, дати закипіти й вимкнути.
- Розкласти гарбуз в стерилізовані банки та закатати. Дати охолонути.
Більше на тему: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської
Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре
Video: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.