PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Смачно і корисно: феттуччіні з кабачків від Сергія Калініна

15.09.2018

У сезон літніх кабачків експерт «Все буде добре» Сергій Калінін радить не готувати цей овоч, а готувати пасту з кабачків та вживати його сирим. Як приготувати сирі кабачки так, щоб це було смачно і корисно – дізнайтеся з нашого матеріалу. Пропонуємо покроковий рецепт пасти з кабачків!

        Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Печериці – 4 шт.
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець

Соус:

  • Селера – пучок
  • Петрушка – пучок
  • Помідор – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Перець чилі – 1 шт.

Більше на тему: Салат з морської капусти з мідіями: корисно та смачно

Приготування:

  1. Кабачок очистити від шкірки.
  2. За допомогою овочечистки нарізати овочі, щоб вийшли смужки завширшки приблизно півсантиметри.
  3. Печериці з ніжками розрізати на чотири частини та змішати з рослинним маслом, сіллю і перцем – підсмажити.
  4. Збити в блендері помідори, селеру, часник, чилі, петрушку – щоб вийшов густий томатний соус.
  5. Викласти в глибоку тарілку «пасту» з кабачків, скропити оливковою олією, залити соусом, зверху викласти гриби.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Смачно і корисно: феттуччіні з кабачків від Сергія Калініна

Паста з кабачків: рецепт фетуччіні з кабачків. Легка дієтична альтернатива італійської пасти - паста з кабачків з грибами томатним соусом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: