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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Човники з кабачків: рецепт від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Ми вже куштували лазанью з кабачків і навіть кабачкові чипси, але це далеко не найнезвичайніші страви, які можна приготувати з цього універсального овоча. Кулінар Тетяна Литвинова навчить вас, як приготувати надзвичайну страву: човники з кабачків із солодким пловом. Сироп з цитрусів надає човникам з кабачків неймовірний смак і тонкий аромат. Уже хочете спробувати? Читайте докладний рецепт у матеріалі.

2018-05-29_130905

Більше на тему: Кабачки по-корейськи від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • 2 кабачки середнього розміру
  • 1 склянка рису, відвареного до напівготовності
  • лимон
  • вода – 200 мл
  • цукор – 4 ст. л.
  • чебрець – 1 гілочка
  • апельсин
  • 50 г кураги
  • 50 г родзинок
  • 50 г коньяку
  • гарбузове насіння – 50 г
  • цукрова пудра – 50 г
  • вершкове масло – 50 г

Більше на тему: Смачно і корисно: феттуччіні з кабачків від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Натерти цедру апельсина. Вичавити сік ½ лимона і ½ апельсина.
  2. У сковороду з високим бортом наливаємо сік, 200 мл води, додаємо цукор і гілочку чебрецю.
  3. Вичищаємо з кабачка середину і тушкуємо човники в сиропі протягом 5 хвилин під закритою кришкою.
  4. На розпечену сковороду кладемо вершкове масло, додаємо приварений рис, помішуємо 5 хв.
  5. Промиваємо родзинки, заливаємо коньяком, витримуємо 15 хвилин.
  6. Подрібнюємо курагу.
  7. Додаємо до рису родзинки з коньяком і порізану курагу, дві ложки соку, в якому тушкувалися кабачки, доводимо до готовності (10-15 хв).
  8. Викладаємо рисову масу в кабачки, укладаємо на деко човники, на дно наливаємо залишки соку і закриваємо верх фольгою.
  9. Запікаємо кабачки протягом 15 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
  10. На розпечену сковороду кладемо насіння гарбуза і помішуємо 5 хв, потім з ситечка посипаємо їх цукровою пудрою, карамелізуємо.
  11. Дістаємо човники з духовки і перед подачею посипаємо насінням. Можемо прикрасити гілочкою чебрецю.

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Човники з кабачків: рецепт від Тетяни Литвинової

Човники з кабачків - рецепт смачної страви улітку від Тетяни Литвинової. Солодкі човники з кабачків готуємо з апельсином, лимоном і запашним чебрецем. Повний покроковий рецепт - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: