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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Десерти з гарбуза: топ-3 рецептів

Все буде добре

Не знаєте, що приготувати з гарбуза? Наша добірка десертів з гарбуза допоможе вам створити чудову страву. У списку корисних десертів – гарбузовий пиріг, тиквандю та навіть їстівні виделки! Дізнайтесь найкращі рецепти десертів з гарбуза просто зараз!

Більше на тему: Гарбузовий чизкейк: рецепт від Лізи Глинської

iStock-841132086

Гарбузовий пиріг

Складові:

  • Мускатний гарбуз (1 кг) – 1 шт.
  • Сир – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Ванільний екстракт (ванілін)  – 1 ч. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Яйця – 3–4 шт.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Волоські горіхи – 50 г

Більше на тему: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

Приготування:

  1. Розрізати гарбуз навпіл, вичистити насіння, дістати м’якоть.
  2. М’якоть зварити або запекти в духовій шафі до повної готовності.
  3. Готову м’якоть подрібнити в блендері.
  4. У сир додати яйце, цукор, ванільний екстракт, горіхи та перемішати.
  5. Змішати сирну масу з гарбузовим пюре.
  6. Розігріти духову шафу до 180 °C.
  7. Половинки гарбуза наповнити гарбузовою сумішшю та відправити до духовки. Випікати 45 хв. за температури 200 °C.
  8. Готовий гарбузовий пиріг зверху змастити медом та прикрасити горіхами.

iStock-579431890

Тиквандю

Складові:

  • Гарбуз (середній) – 1 шт.
  • Твердий сир (3 сорти) – 600 г
  • Вершки (30%) – 200 г
  • Печериці – 300 г
  • Часник – 1 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Рослинна олія – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Крамбл із гарбуза: рецепт Вінченцо Барба

Приготування:

  1. Помити гарбуз, видалити м’якоть та змастити рослинною олією.
  2. Запікати в духовій шафі 30 хв.
  3. Гриби, цибулю, часник перець, чилі обсмажити на рослинній олії.
  4. Натерти сири та змішати разом.
  5. В отриману масу влити вершки та суміш трьох сортів сиру.
  6. Перелити в гарбуз, накрити зрізаною верхівкою гарбуза. Запікати ще 15 хв. за 180 °C.

iStock-151515919

Їстівні виделки

Складові:

  • Тісто листкове – 200 г
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Волоські горіхи – 10 шт.
  • Кмин – 1 ч. л.
  • М’якоть гарбуза

Більше на тему: Гарбузовий флан: рецепт Катерини Великої

Приготування:

  1. Подрібнити горіхи. Змішати з гарбузовою м’якоттю.
  2. Розкатати листкове тісто.
  3. На одну половинку викласти м’якоть з подрібненими горіхами.
  4. Накрити другою половинкою та ще раз розкатати.
  5. Нарізати смужками 1,5 см і скрутити спіралями.
  6. Змастити жовтком, посипати кмином.
  7. Випікати в духовій шафі 15 хв. за температури 180 °C.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Десерти з гарбуза: топ-3 рецептів

Десерти з гарбуза дуже корисні, як дітям, так і дорослим. Три смачні рецепти десертів з гарбуза, які сподобаються навіть малюкам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: