PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

18.09.2018

Як законсервувати болгарський перець на зиму, щоб він зберіг всі свої смакові якості, а також вітаміни та інші корисні речовини? Зробіть це за рецептом експерта «Все буде добре» Євгена Поливоди, і ви насолоджуватиметеся смаком солодкого, м’ясистого болгарського перцю аж до самої весни!

Більше на тему: Капуста квашена швидкого приготування: додаємо гарбуз і апельсин

консервований перець

ВАЖЛИВО: для цього рецепту потрібен свіжий солодкий перець з товстими м’ясистими стінками яскраво-червоного кольору, аби він не розпався.

Складові:

  • Перець солодкий – 6 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Соняшникова олія – ​​2 ст. л.
  • Оцет – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.

Більше на тему: Мариновані огірки та помідори за 30 хвилин. Експрес-рецепт

Приготування:

  1. Помити перець, змастити його олією та відправити в розігріту до 170 °С духовку на 20 хв.
  2. Потім опустити перець в холодну воду з сіллю на декілька хвилин. Очистити від шкірки й насіння.
  3. Приготувати начинку: змішати в блендері гострий перець, сіль, цукор, часник, кріп, соняшникову олію, оцет.
  4. Накласти трохи начинки в кожну перчину, потім опустити їх у стерилізовані банки.
  5. Простерилізувати перець 15-20 хв, закатати кришками.

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: