PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Найсмачніший борщ: рецепт від Руслани Лижичко

05.10.2018

Кажуть, скільки господинь, стільки й рецептів борщів. А хочете дізнатися, як зварити найсмачніший борщ? Українська співачка Руслана Лижичко поділилася рецептом незвичайного, оригінального борщу з родзинками! Читайте, як приготувати найсмачніший борщ, у нашому матеріалі.

Більше на тему: Суп з редисом: рецепт Ектора Хіменеса-Браво

iStock-640005512

Складові:

  • Буряк – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Горошок зелений – 50 г
  • Квасоля спаржева – 100 г
  • Броколі – 150 г
  • Квасоля біла – 150 г
  • Морква – 1 шт.
  • Мускатний горіх – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Родзинки – 50 г
  • Лавровий лист – за смаком
  • Духмяний перець – за смаком
  • Кефір – за смаком

Більше на тему: Холодник із раковими шийками: рецепт Володимира Горянського

Приготування:

  1. Зваріть квасолю. Буряк очистіть від шкірки, наріжте великими кубиками та зваріть в окремій каструлі.
  2. Запікайте цибулю в розігрітій до 160 градусів духовці 30 хвилин.
  3. Моркву, корінь селери, стручкову квасолю, горошок, броколі приготуйте на пару.
  4. В одну каструлю покладіть всі овочі й варіть на мінімальному вогні до повної готовності.
  5. Додайте мускатний горіх, лавровий лист, перець і часник. Потім покладіть розрізану запечену цибулю.
  6. В кінці приготування додайте родзинки.

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Найсмачніший борщ: рецепт від Руслани Лижичко

Як приготувати найсмачніший борщ? Рецепт, як зварити найсмачніший борщ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: