PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шоколадний брауні: десерт для Олега Винника

11.10.2018

Остання битва за фотосесію з Олегом Винником. Сьогодні ми готуємо шоколадний брауні з нуту. Цей випуск  «Все буде добре» ще гарячіший, ніж попередні. Ще більше поцілунків та смачних страв. Детальний рецепт шоколадного брауні читайте в нашому матеріалі.

брауни

Більше на тему: Олег Винник: 8 правдивих фактів про співака

Інгредієнти: 

  • Відварений нут 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Какао-порошок 10 г
  • Мед 10 г
  • Соняшникова олія 3 мл
  • Чорний шоколад 15 г

Більше на тему: Червоний борщ: смачний обід для Олега Винника

Приготування:

  1. Нут залишити у холодній воді на 812 годин.
  2. Відварити нут протягом 40 хвилин.
  3. Відварений нут збити ручним блендером в однорідну пасту.
  4. Додати до нутової пасти: пару яєць, розпушувач (чайна ложка), мед і какао-порошок.
  5. Додати роздроблений гіркий шоколад.
  6. Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випічки застелити пергаментом і змастити краплею олії.
  7. Перелити тісто у форму і залишити брауні випікатися в духовці 2025 хвилин.
  8. Дайте десерту охолонути не менше 20 хвилин перед нарізкою.

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: