PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Курячий рулет з чорносливом та мандарином: рецепт

12.10.2018

Давно ви готували щось цікаве? Спробуйте створити курячий рулет з чорносливом та мандарином. Цей шедевр вразить ваших рідних, як усіх в студії «Все буде добре». Детальний рецепт курячого рулету з чорносливом та мандарином читайте в матеріалі.

2018-10-10_111529

Більше на тему: Шоколадний брауні: десерт для Олега Винника

Інгредієнти (на 2 порції): 

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Мандарини – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 100 г
  • Чорнослив без кісточок – 5 шт.
  • Сіль та спеції до смаку

Приготування:

  1. Чорнослив залити окропом та залишити на годину.
  2. Очистити чорнослив від кісточок.
  3. Ретельно очистити мандарин від шкірки та плівок, поділити на дольки.  
  4. Розрізати куряче філе вздовж на дві частини. Отримані шматки відбити. Додати сіль та перець.
  5. Викласти на філе волоські горіхи смужкою до 2 см.
  6. Поруч викласти смужками чорнослив та дольки мандаринів.
  7. Перекласти філе на харчову плівку.
  8. За допомогою плівки акуратно скрутити нафаршироване куряче філе в щільний і рівний рулет. З боків туго затягнути кінчики плівки, щоб під дією пару вона не розгорнулася.
  9. Помістити рулет на парову баню. Готувати 15 хвилин.
  10. Готовому рулету дати охолонути. Нарізати.
  11. Гарно смакуватиме як охолодженим, так і теплим.

Більше на тему: Гарбузовий мафін: рецепт покроково

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: