PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Консервовані кавуни: рецепт від домогосподарки Ганни Козубенко

18.10.2018

Літо 2018 було досить врожайним на кавуни, а ви все не можете вигадати, куди їх подіти? У студії «Все буде добре» під час кулінарного батлу відкрився неймовірний рецепт солодких консервованих кавунів. Ми впевнені, що вони стануть смачним частуванням для ваших рідних та близьких узимку. Детальний рецепт в нашому матеріалі.

2018-09-18_114617

Інгредієнти:

  • Кавун – 0.5  шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  •  Ананасовий сік – 700 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.

Більше на тему: Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

Приготування:

  1. Простерилізувати банки. Для цього потрібно залити їх окропом і накрити кришками.
  2. Підготувати порційні шматки кавуна для закладання в банку. Для цього необхідно вирізати з м’якоті кульки за допомогою звичайної чайної ложки чи ложки для морозива.
  3. З кабачка зняти шкірку та  нарізати його кільцями.
  4. Приготувати маринад. Поставити ананасовий сік на вогонь, додати цукор, лимонну кислоту та нарізаний лимон. Довести маринад до кипіння. Додати в нього кабачки,  протягом 15 хвилин проварити їх у маринаді.
  5. Скласти шматки кавуна в банки, залити гарячим маринадом.
  6. Закатати банки кришками.

Більше на тему: Мариновані огірки та помідори за 30 хвилин. Експрес-рецепт

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: