PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Страви на Хелловін: пряний гарбузовий пунш

29.10.2018

В продовження теми страв на Хелловін! Отже, ви все думаєте, що приготувати на свято? А як вам напій пряний гарбузовий пунш? Приготуйте його на свою вечірку, і точно зможете підкорити кожного гостя, зробивши свято по-справжньому особливим. Детальний рецепт приготування гарбузового пуншу на Хелловін шукайте в нашому матеріалі.

рецепт приготування гарбузового пуншу

Більше на тему: Що приготувати на Хелловін: 5 рецептів простих страв від Олега Ковальчука

Інгредієнти (на 6 порцій):

  • Гарбузове пюре (запечений гарбуз) – 500 г
  • Яблучний сік – 1 л
  • Кориця – 3–4 палички
  • Ваніль  – 1 ч. л.
  • Гвоздика – 3–4 шт.
  • Мускатний горіх мелений – 1  ч. л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Лайм – 1 шт.
  • Лід – за бажанням

Більше на тему: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Приготування:

  1. Гарбуз очистити, нарізати невеликими шматками.  
  2. Поміщаємо на деко, відправляємо в духову шафу на 20 хв. при 180 °С.
  3. Лимон розрізати на дольки.
  4. Готовий гарбуз  перебити блендером, змішати з яблучним соком, додати  цитрусові, прянощі. Добре перемішати. Дати настоятися в холодильнику 30 хв.  
  5. Готовий напій розлити у склянки, прикрасити м’ятою, пластинками лимону або гарбуза. За бажанням додати лід.

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: