PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Печінковий паштет з овочами від Дар’ї Трегубової

16.11.2018

Печінковий паштет з овочами – рецепт, з яким легко приготувати цю страву та зробити її корисною. До того ж зберігається він довше, ніж звичайний. Ведуча «Цієї миті рік потому» Даша Трегубова знає, як приготувати смачний печінковий паштет вдома. Покроковий рецепт читайте в нашому матеріалі.

Більше на тему: Салат з мідіями «Вечірнє сонце»

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 350 г
  • Баклажан – 1 шт.  
  • Болгарський перець – 1 шт.  
  • Цибуля – 2 шт.  
  • Часник – 4 зуб.  
  • Рослинна олія – ​​4 ст.  л.
  • Вершкове масло – 2 ст.  л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелень (петрушка, кінза) – для прикрашання

Більше на тему: Повноцінна корисна вечеря за 15 хвилин

Приготування:

  1. Баклажани помити, видалити плодоніжки та розрізати на дві частини.  
  2. Цибулю і перець почистити та розрізати на чотири частини. Почистити часник.  
  3. Помістити овочі та печінку на деко, полити олією.  
  4. Запікати в духовці 25 хвилин за температури 220 °C.
  5. Дістати з духовки, баклажани очистити від шкірки.  
  6. Все нарізати шматочками і подрібнити до однорідної маси в блендері.  
  7. Додати сіль, перець. Остудити.

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Печінковий паштет з овочами від Дар’ї Трегубової

Печінковий паштет з овочами - рецепт, з яким легко приготувати печінковий паштет вдома, зробити його корисним і зберігати довше, ніж звичайний.