PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рисове желе із сиром: рецепт

07.12.2018

Гадаєте, що з перевареного рису неможливо нічого приготувати? Не гарячкуйте та не викидайте його у смітник, а приготуйте насправді вишукану страву – желе із сиром від експерта «Все буде добре» Томаша Німета. Страва легка у приготуванні та не займе у вас багато часу. Детальний рецепт рисового желе – в матеріалі.

рисове желе із творогом

Більше на тему: Піца «Класика»: рецепт приготування в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Рис – 4 ст. л.
  • Сир кисломолочний – 300 г
  • Желатин – 2 ст. л.
  • Вершки (або молоко) – 10 ст. л.
  • Цукор – 6 ст. л.
  • Ванільний цукор – 2 ст. л.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Кокосова стружка – 4 ст. л.
  • Фрукти і джем для прикрашання

Більше на тему: Гостра закуска із сиру фета: рецепт покроковий

Приготування:

  1. Желатин замочити в невеликій кількості води, дати йому набрякнути.
  2. Розтопити желатин на водяній бані.
  3. З’єднати сир з вершками, цукром, ванільним цукром, корицею і розім’яти блендером.
  4. Додати желатин і рис до сирної маси.
  5. Розім’яти блендером, додати кокосову стружку.
  6. Розлити масу в силіконові формочки і відправити в холодильник до застигання.

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: