PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Пиріжки на День святого Миколая: рецепт Миколи Тищенка

17.12.2018

Хочете зробити дітлахам сюрприз і потішити їх особливим і таємничим десертом у День святого Миколая? Пиріжки для цього свята можна приготувати як частування для дітей і дорослих або навіть як подарунок. Рецепт пиріжків на День святого Миколая з буряком і журавлиною розповів Микола Тищенко.

Більше на тему: Пряники «миколайчики» від Миколи Тищенка

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно – 500 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Сухі розчинні дріжджі – 7 г
  • Рослинна олія – 100 мл
  • Цукор – 300 г

Інгредієнти для начинки:

  • Буряк варений – 0,5 кг
  • Цукор – 200 г
  • Журавлина – 300 г
  • Крохмаль картопляний – 1,5 ст. л.

Більше на тему: «Миколайчики»: рецепт розписних пряників від Тетяни Литвинової

Приготування тіста:

  1. У підігрітому молоці розчиніть дріжджі, додайте яйця, борошно, масло і цукор.
  2. Замісіть круте тісто. Залиште у теплому місці на півгодини.
  3. Сформуйте пиріжки, зверху помажте яйцем.
  4. Випікайте їх 40 хвилин при 180 градусах.

Приготування начинки:

  1. Відварений буряк натріть на крупній тертці. Журавлину перетріть з цукром.
  2. Варіть суміш 10 хвилин на повільному вогні.
  3. Потім додайте крохмаль, охолодіть. Змішайте натертий буряк з соусом із журавлини.

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

 

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: