PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Соус чимічурі: рецепт від Олександра Якутова

25.01.2019

В одному з випусків «Все буде добре» відкрилася нова неперевершена страва від шеф-кухаря Олександра Якутова. Детальний рецепт соусу чимічурі до стейку рибай читайте в нашому матеріалі.

соус чимічуррі

Більше на тему: Кролик з пюре із сочевиці та грибним соусом: рецепт

Інгредієнти:

  • кінза – 1 пучок
  • петрушка – 1 пучок
  • листя орегано
  • зелень чебрецю
  • цибуля – 4 шт.
  • часник – 1 г.
  • перець чилі – 1–2 шт.
  • сіль – 2–3 ч. л.
  • виноградний оцет 5% – 1 склянка
  • оливкова олія – 1/2 літра

Приготування:

  1. Подрібніть ножем великий пучок кінзи, петрушки, листя орегано і зелень чебрецю, а також 4 очищені цибулини, головку часнику (можна видавити через прес) та 1 або 2 перця чилі, нарізаних разом з насінням.
  2. Усі інгредієнти складіть в миску, додайте 2–3 чайні ложки солі, одну склянку виноградного п’ятивідсоткового оцту і ретельно змішайте.
  3. Додайте півлітра оливкової олії (можна використовувати будь-яку) і знову ретельно перемішайте.

Більше на тему: Шашлик у гранатовому соку від Миколи Тищенка

Смачного!

Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: