PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Печиво на День святого Валентина

14.02.2019

Печиво на День святого Валентина «Лебкухен» – ідеальний подарунок коханій людині на свято. Ця страва в Німеччині вважається доленосною: люди вірять, що з її допомогою можна привернути й зберегти кохання. Кулінар Тетяна Литвинова знає, як приготувати печиво-сердечки. Читайте рецепт печива на День святого Валентина у нашому матеріалі.

Якщо ви задаєтесь питанням, що подарувати своїй коханій людині на День святого Валентина, то цей варіант для вас. Настав час бути оригінальним. Презентуйте подарунок, зроблений своїми руками. Печиво у формі сердечок готується досить просто і швидко. Мускатний горіх і кориця створять неймовірний аромат. Прикрасити можете глазур’ю, додавши краплю харчових барвників. По готовності ховайте все до невеликої барвистої коробки і сміливо даруйте своєму коханому.

Більше на тему: Капкейки на День святого Валентина

Складові:

  • Борошно – 1 ст.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Какао – 2 ст. л.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Горіхи волоські – 0,25 ст.
  • Мелений імбир – 0,25 ч. л.
  • Мускатний горіх – 0,25 ч. л.
  • Кориця – 0,25 ч. л.
  • Подрібнена гвоздика – 0,25 ч. л.
  • Цедра половинки апельсина
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Білок – 1 шт.
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Більше на тему: Що приготувати на День святого Валентина: рецепти страв

Приготування:

  1. Розтопити вершкове масло разом з молоком і цукром на повільному вогні.
  2. З’єднати борошно, крохмаль, какао, корицю, мускатний горіх, цедру апельсина, подрібнені горіхи.
  3. Додати розтоплену масляно-цукрову суміш. Замісити тісто.
  4. Розкачати тісто й сформувати сердечка.
  5. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Для декору: приготувати айсинг (збити яєчний білок, цукрову пудру й лимонний сік) та занурювати у нього частину сердечка.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре