PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Скумбрія на грилі

19.06.2019

Скумбрія приготована на грилі легко засвоюється організмом і є прекрасним джерелом білка. Ця риба містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, магнію і цинку. Як приготувати скумбрію на грилі? Покроковий рецепт від експертів «Все буде добре» читайте в матеріалі!Скумбрия на гриле

Інгредієнти для скумбрії на грилі:

  • скумбрія – 3 шт.
  • кріп – пучок
  • петрушка – пучок
  • шпинат – пучок
  • цедра одного лимона
  • соняшникова олія – ​​3 ст. л.
  • помідор – 2 шт.
  • цукіні – 1 шт

Більше на тему: Як приготувати рибу на мангалі – рецепт Ольги Мартиновської

Приготування скумбрії на грилі:

  1. Зелень подрібнити.
  2. Зняти з риби обгорілу шкірку, фольгу змастити олією.
  3. Нарізати тонкими кільцями помідор, цукіні порізати слайсами.
  4. На фольгу помістити цукіні, рибу, посипати зеленню і цедрою лимона.
  5. Рибу укрити кружечками помідора, загорнути в слайси цукіні.
  6. Загорнути рибу фольгою і випікати на барбекю на 5-7 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: