PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Риба фарширована виноградом: французький рецепт від експертів «Все буде добре»

21.06.2019

Яке блюдо найтрадиційніше для французької кухні? Відповідь проста – це риба, фарширована виноградом. Дізнайтеся, як приготувати рибу за французьким рецептом від експертів «Все буде добре» в нашому матеріалі.

Більше на тему: Салат з морської капусти з мідіями: корисно та смачно

iStock-160138910

Більше на тему: Рецепт маринованого перцю по-іспанськи

Складові:

  • риба (скумбрія) – 1 шт.
  • виноград з 4-6 листками – 300- 400 г
  • лимонний сік – 20 г
  • сушений естрагон – 2 ч. л.
  • зелень – пучок
  • сіль, перець

Більше на тему: Як вибрати огірки для консервації та салату

Приготування:

  1. Виноград залити лимонним соком і тушкувати, поки весь сік не википить. Гарячий виноград розім’яти виделкою.
  2. Половину лимону дрібно нарізати.
  3. У рибі зробити з кожного боку кілька надрізів.
  4. Посолити, поперчити зовні та зсередини. Покласти начинку із зелені, естрагону, лимону  й винограду в зрізи на боках, натерти оливковою олією.
  5. Виноградне листя опустити в окріп із сіллю й одразу занурити у холодну воду.
  6. Обгорнути  рибу, залишаючи хвіст і голову вільними, закріпити все кулінарною ниткою.
  7. Запікати 20 хвилин за температури 200 ˚С.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Риба фарширована виноградом: французький рецепт від експертів «Все буде добре»

Риба фарширована виноградом - традиційна французька страва. Дізнайтеся рецепт приготування риби з виноградом в нашому матеріалі

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: