PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

Холодний огірковий суп з сьомгою: рецепт приготування від Юрія Негрича

02.08.2019

Кращий обід влітку – холодний суп. Ми вже навчили вас готувати холодний гороховий суп і турецький суп «Джаджик». Сьогодні ж пропонуємо дізнатися, як готувати холодний огірковий суп з сьомгою. Ця страва здивує вас не тільки своїм смаком, але і швидкістю приготування. Всього 10 хвилин – і суп готовий! Пропонуємо вашій увазі рецепт холодного огіркового супу з сьомгою від учасника найкулінарнішого шоу країни «МастерШеф. Професіонали» Юрія Негрича.

Інгредієнти:

  • Огірки – 500-600 г
  • Кріп – 20-30 г
  • Натуральний йогурт або мінеральна вода – 200 мл
  • Копчена або слабосолона сьомга – 200 г
  • Лимонний сік, сіль за смаком
  • Креветки – 100 г
  • Смородина червона – 100 г

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів

Приготування:

  1. Для початку потрібно очистити огірки від шкірки, розрізати навпіл і видалити насіння.
  2. М’якоть нарізати маленькими кубиками, трохи посипати сіллю і залишити на годину в прохолодному місці, поки огірки не пустять сік.
  3. Огірки разом з соком подрібнити в блендері до однорідної маси.
  4. Після цього додати йогурт або мінеральну воду, сік лимона і сіль. Поставити в холодильник на хвилин сорок. Головне, щоб наш суп охолов досить добре.
  5. Перед подачею додати сьомгу, нарізану невеликими кубиками, і посипати рубаним кропом.

Цей рецепт добрий ще тим, що цілком можна імпровізувати: використовувати копчену або слабосоленую рибу, сьомгу можна замінити фореллю, йогурт мінералкою, а кріп базиліком.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: