PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як приготувати кавуновий смузі? Експрес-рецепт

04.09.2019

Щоб легко та швидко приготувати кавуновий смузі, експерти  «Все буде добре» радять придбати середній стиглий кавун, близько 5-ти кілограм. Освіжаючий, смачний фреш за декілька хвилин. Докладний рецепт – в нашому матеріалі. 

кавуновий фреш

Більше на тему:  Кавуновий мед за рецептом Ігоря Місєвича

Інгредієнти:

  • Кавун – 1 шт.

Приготування:

  1. Вирізаємо в кавуні маленьку дірочку (у формі квадрата) і акуратно прибираємо шматок.
  2. Беремо міксер з одним вінчиком, розміщуємо його в отвір. Бажано при виконанні процесу, прикрити все ганчірочкою.
  3. Далі необхідно додати льоду в стакан, а потім перевернути кавун в те ж саме місце.

Таким чином, ви отримаєте свіжий кавуновий фреш! Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: