PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Салат з мідіями «Вечірнє сонце»

18.09.2019

Салат – це найкраще доповнення до будь-якої вечері. У новому випуску «Все буде добре» відкрився рецепт, який підкорить і ваше серце. Він смачний, корисний та не потребує багато часу. Більше інформації про те, як приготувати салат «Вечірнє сонце», читайте в нашому матеріалі.

салат с мидиями

Більше на тему: Крем-суп із каштанів від Стефана Вайттінадана

Інгредієнти:

  • Консервовані мідії – 200 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – ½ шт.
  • Салат айсберг – 100 г
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Чорний перець, італійські трави – за смаком

Приготування:

  1. Почистити та порізати апельсин кубиками.
  2. Руками ретельно подрібнити листя салату.
  3. Викласти мідії.
  4. Все це перемішати з лимонним соком та олією.  
  5. Посолити та додати приправи.

Більше на тему: Соус чимічурі: рецепт від Олександра Якутова

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: