PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

Цукерки «Солодкий поцілунок»: рецепт в домашніх умовах

16.11.2019

В студії «Все буде добре» завжди відкриваються нові цікаві рецепти. Зараз ми розповімо вам, як приготувати цукерки «Солодкий поцілунок». Зробіть приємний сюрприз своїй коханій людині, продемонструйте своє щире кохання. Детальніше про те, як приготувати цукерки «Солодкий поцілунок» в домашніх умовах, читайте в нашому матеріалі.

конфеты поцелуй

Більше на тему: Гарбузовий чизкейк: рецепт від Лізи Глинської

Інгредієнти:

  • білий шоколад – 200–300 г
  • гелевий харчовий барвник – на кінчику ч. л.
  • форма для шоколаду
  • згущене молоко – 90 г
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • мигдальні горіхи – 2–3 шт.
  • цедра 1 апельсина
  • вермішель-павутинка – 150 г

Більше на тему: Імбирно-яблучний пиріг: рецепт приготування

Приготування:

  1. Розтопити білий шоколад на паровій бані, додати барвник, перемішати.
  2. Розлити у форми і поставити в холодильник.
  3. Вермішель висипати на сковорідку, додати ложку вершкового масла.
  4. Горіхи подрібнити, додати до вермішелі.
  5. Додати згущене молоко і натерту цедру апельсина, перемішати.
  6. Дати суміші охолонути, розкласти у форми і залити рештою шоколаду.
  7. Залишити в холодильнику на 30 хв.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: