PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Капуста квашена швидкого приготування: додаємо гарбуз і апельсин

04.06.2020

Чи існує рецепт квашеної капусти швидкого приготування? Будьте впевнені, що так! Квашена капуста швидкого приготування з гарбузом і апельсином – саме те, що вам потрібно цього спекотного літа. В нашому матеріалі читайте рецепт приготування від учасника проєкту «МастерШеф» Євгена Поливоди

ж

Більше на тему: Найкращі рецепти борщу від «Страва честі»

Квашена капуста швидкого приготування з гарбузом і апельсином

Складові:

  • капуста 3 кг
  • гарбуз 200 г
  • цукор 150 г
  • апельсин 1 шт.
  • вода 1 л
  • яблучний оцет 50 мл
  • сіль 2 ч. л.
  • рослинна олія ​​50 мл

рецепт

Більше на тему: Харчування для жінок: що повинно бути в раціоні кожної дівчини

Приготування:

  1. Капусту нашаткувати великими шматками.
  2. Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на крупній тертці.
  3. Апельсин очистити від насіння, подрібнити разом зі шкіркою.
  4. Змішати капусту, гарбуз, апельсин і 50 г цукру.
  5. Всю суміш пересипати в емальовану каструлю.
  6. Приготувати розсіл: змішати воду, сіль, 100 г цукру, яблучний оцет, рослинну олію. Закип’ятити.
  7. Залити капусту киплячим розсолом.
  8. Настоювати добу.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: