PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Баклажани з яблуками: рецепт на зиму

20.07.2020

Чи можна законсервувати баклажани з яблуками? Виявляється, так! Цей смачний салат обов’язково повинен бути у вашій коморі. Як приготувати баклажани на зиму з соковитим, смачним яблуком, дізнайтеся вже зараз! Рецепт консервації баклажанів нижче.

iStock-512525678

Більше на тему: Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани —  1 кг
  • Помідори 1 кг
  • Солодкий перець 0,5 кг
  • Цибуля 0,5 кг
  • Яблука кисло-солодкі 2 шт.
  • Олія 200 г
  • Сіль, чорний перець за смаком.

Більше на тему: Маринований виноград: рецепт приготування

Приготування:

  1. Помийте та почистіть всі овочі від шкірки, видаліть насіння. Баклажани наріжте кубиками, солодкий перець соломкою, цибулю півкільцями, помідори скибками. Яблука натріть на великій тертці.
  2. Олію влийте в глибоку пательню, нагрійте та обсмажте в ній цибулю.
  3. Потім по черзі додайте туди помідори, баклажани, солодкий перець, яблука. Тушкуйте до напівготовності, додайте сіль і чорний перець.
  4. Отриману суміш розкладіть у банки і простерилізуйте.

Більше на тему: Як приготувати томатний сік – рецепт

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: