Выпуск 109 | 07.07.2016 | 2018

Неповторний десерт з троянд Ісфахан, названий на честь легендарного міста троянд, і неспроста, адже пелюстки цих квітів є одним з основних інгредієнтів французької солодощі! Надя Матвєєва принесла цілий букет квітів, щоб подивитися, як саме їх потрібно буде використовувати для приготування цих ласощів. Ліза Глинська розповість про всі тонкощі, які вона використовує, готуючи десерт з троянд Ісфахан. Не пропустіть!

Більше корисних рекомендацій і сюжетів у випуску Все Буде ДобреЧетвер7 липня 2016!

Дивіться більше цікавих відео в наших розділах за посиланням!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: