Выпуск 116 | 26.12.2018 | 2018

А ви знаєте, як вибрати солону рибу для новорічного столу? Складно уявити ідеальне святкове меню без солоної риби чи приготованих з неї страв. Та чи впевнені ви, що куплена вами риба дійсно корисна й, що найголовніше, не зашкодить здоров’ю? Адже зараз на прилавках дуже багато риби з душком, паразитами, барвниками та хімікатами, які здатні вкласти на лікарняне ліжко всю сім’ю. Аби цього не сталося, експерти проекту Все буде добре від 26.12.2018 Наталя Кудряшова, Наталя Кириця та Євген Ковтуненко детально розкажуть, як вибрати солону рибу та як зрозуміти, що солона риба зіпсувалася. Не пропустіть!

Ще більше корисних сюжетів дивіться онлайн у випуску Все Буде Добре – Середа – 26 грудня

Дивіться більше цікавих відео в наших розділах тут!

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: