PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Євген Поливода

Євген Поливода – кухар, учасник шоу «МастерШеф»-4, експерт тележурналу «Все буде добре».

Любов до кулінарної справи й талант смачно готувати хлопець успадкував від найближчих людей – мами та дідуся. Вони часто балували сім’ю всілякими смаколиками та долучали до справи маленького Женю.

Першою стравою молодого кухаря став фарширований омлет з овочами.

Коли на Телеканалі СТБ стартувало кулінарне шоу «МастерШеф», Женя усвідомив, що кулінарія – його покликання. Тож незабаром хлопець вирішив спробувати свої сили на кастингу.

Євген став учасником проекту відразу після отримання диплома кухаря, і тому ще не встиг набити руку та закріпити на практиці всі отримані знання. Так проект став для нього першим бойовим випробуванням.

Головними якостями кулінара, на думку Жені, є креативність, спритність, швидкість, уважність, зібраність і стійкість до стресів. А також начитаність, самокритичність і бажання експериментувати.

Неприпустимими якостями він вважає невпевненість, байдужість, повільність і самовпевненість.

Зараз в списку фірмових страв молодого кулінара персиковий бісквіт, печінка з яблуками та качина грудка з апельсинами.

Також Євген небайдужий до музичного мистецтва. Своїми хобі він вважає спів і музику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: