PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ігор Місевич

Misevich-квадрат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Експерт рубрики «Кухня»

Учасник кулінарного шоу «МастерШеф».

Улюблена страва: курча табака.

Улюблені інгредієнти: часник, м’ясо, чебрець, кардамон.

Бажана кухня: українська, іспанська, грузинська.

У 90-ті роки Ігор втратив роботу. Сім’ю потрібно було утримувати, і він поїхав на заробітки до Іспанії. Там випадково потрапив на кухню в місцевий бар. Готування так захопило його, що Ігор твердо вирішив повернутися додому і відкрити свій особистий заклад. Він володіє невеличким баром в своєму містечку.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: